Tovább drágulnak az üzemanyagok

Pénteken egységes áremelést kap a benzin és a gázolaj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gázolajnál ismétlődik, a benzinnél fokozódik a szerdán látott áremelés pénteken.


Folytatódik és fokozódik is az üzemanyagok drágulása, legalábbis a benzin esetén. Míg ugyanis szerdán a 95-ös ára még csak 4 forinttal emelkedett, pénteken a Holtankoljak.hu információi szerint már ugyanúgy 5 forinttal kerül magasabbra, ahogyan a gázolajé is.
Hirdetés
Péntektől a 95-ös benzin literenkénti 343, a gázolaj 358 forintos átlagáron tankolható. Marad az egyes töltőállomások közötti igen jelentős, literenkénti 50 forintot is meghaladó árkülönbség. Így aztán továbbra sem elsősorban a tankolás idejére, sokkalta inkább a helyére ajánlott figyelni.
Drágábbak az üzemanyagok, mint tavaly ilyenkor, de olcsóbbak, mint azt megelőzően Drágábbak az üzemanyagok, mint tavaly ilyenkor, de olcsóbbak, mint azt megelőzően

Bár a mostani árak valamivel magasabbak, mint az egy évvel korábbiak, jelentősen alacsonyabbak, mint az 2, 3, 4 évvel ezelőttiek. Mivel a mostani áremelés ellenére a Brent hordónkénti ára továbbra is 50 dollár alatti, egyelőre nem várható az idei utolsó negyedévre megemelt jövedéki adó januári mérséklése, persze van még egy bő hónap az évből.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 23:59
  Permalink

  Az biztos… Bár abból, amit én “lopok”, valószínű, éhen halnék. 😀 Szórakoztató egy kretén vagy. 🙂 Olvass híreket és megtudod, milyen minimálbér-emelésről beszélek. A nyugíjak amúgy 1,6%-kal nőnek, bár ez sem sok.

 • 2017.10.27. at 23:59
  Permalink

  Annak a fenekét te nyalod és hazudoztok, loptok, csaltok…. De úgy néz ki a harácsolt pénzből álomvilágban élsz…milyen minimálbér-emelésről böfögsz? Még nyugdíjjakat is csak 0,9 %-al “tervezik” emelni jövőre ha közben már ki nem lővi valaki !! Igaz tankokat vetett be és a gyatyája bizony …

 • 2017.10.27. at 23:59
  Permalink

  Tanultál volna, akkor nem minimálbérből, fizetett trollként tengődnél itt az üzemanyagár-emeléses cikkek alatt. Amúgy nyugodtan kezet csókolhatsz a “maffiavezérnek”, mert rajtuk kívül másoknak nem nagyon sikerült reálérték felett emelniük a minimálbért.

 • 2017.10.27. at 23:59
  Permalink

  Vipo van még kedvenc maffiavezérednek hely ahol nem nyaltad ?? Ha te is minimálbérből élnél akkor nem írnál ilyen okos megjegyzéseket. Igaz sokan megírták hogy csak egy kötekedő fajzat vagy !!

Vélemény, hozzászólás?