Tovább izmosodott a Mercedes-AMG C 63

680 lóerőre tornázta a C 63 AMG Merci teljesítményét a VÄTH

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német tuningcég kétféle teljesítménycsomagot is kínál az stuttgartiak C 63 AMG modelljéhez. A csúcsváltozat 680 lóerővel bír.


Két csomagot is kínál a VÄTH a Merecedes-AMG C 63 tulajoknak - azoknak, akiknek nem lenne elég a V8-as duplaturbós gyárilag 476 lóerős teljesítménye. Választhatnak, hogy 600 vagy 680 lóerős fenevadat kívánnak faragni kedvencükből. A lóerők szaporodása nem jár együtt a végsebesség növekedésével, van mód azonban a gyári korlátozás eltávolítására, mellyel akár 320 km/órával is utazhatunk.
Hirdetés

Természetesen nem csak a motorhoz nyúltak hozzá a mérnökök. A módosított futóművekkel 40 mm-rel közelebb kerülünk az aszfalthoz, a 20 colos kerekeket pedig fekete vagy ezüst színben rendelhetjük. A gumik elöl 255/30, hátul 275/30 méretűek. Az utastérben 360 km/óráig skálázott műszerfal, alumínium pedálszett és fekete velúrszőnyeg várja a vezetőt és az utasokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?