Toyota álomsportkocsi álnéven

Toyota-bébi: Scion FR-S Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még meg sem jelent a Subaru és a Toyota közös sportautója, máris itt az olcsó verzió, a Toyota-féle Scion kiadás, amely az észak-amerikai piacon szerezhet magának híveket.


A New York-i Autószalonnál keresve sem találhatott volna jobb helyszínt a Toyota, hogy megmutassa a küszöbön toporgó FT-86 II sportkocsi olcsóbb változatát, amelyet leányvállalata, a Scion emblémája alatt tervez piacra dobni az észak-amerikai piacon. Ami a képek alapján egyértelmű, hogy az autó arányai nem változtak, ellenben módosították az elejét és a hátulját. Szemből nézve eltűntek a fényszórók vonalából leereszkedő íves LED fénycsíkok, más környezetbe került a légbeömlő, hátul pedig teljesen új a diffúzor, és hiába keresni a méretes légterelőt is csomagtartó tetején. Természetesen a könnyűfém felnik sem maradtak ki, továbbá a visszapillantók sem egyeznek a Toyota változattal. Pontos információkat a bemutatóra ígértek a japánok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?