Tudtad? Porschéből is építhető Lancia Stratos!

Hogy a Legózás nem művészet? Itt egy Lancia Stratos, ami után elhiszed

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindig van valami olyan a Lego tarsolyában, amivel nem csak a kívülállókat, de a rajongókat is ledönti a lábáról. Ilyen a Porsche GT3 RS is, de van, akinek ez nem elég, és inkább mást épít belőle, valami még dögösebbet.


Lenyűgöző alkotások készülhetnek a sokak által csak egyszerű játéknak tekintet Legóból. A Technik részleg persze kicsit más, jóval komolyabb, működő modellt eredményező építőkészleteket állítanak össze, ilyen volt a pár éve bemutatott Porsche 911 GT3 RS is. Az igazi legósoknak viszont egy ilyen készlet megépítése már nem jelent kihívást, bemutatjuk például Ashley Winstont, aki Twitterén osztotta meg legújabb művét. A Porsche 911 GT3 készlet összes, azaz 2197 elemét felhasználta az építéshez, de egészen más lett az eredmény, valami sokkal menőbb.

Hirdetés

Ashley egy Lanca Stratos Stradale HF-et rakott össze, méghozzá saját "tervei" alapján. Instrukciók nélkül készült el a működő modell, melyben motor és váltó is helyet kapott, ezek működnek is, valamint két sportülés és az összes kezelőszerv is megtalálható. Persze alaposan feljegyezte a teendőket, az építés 598 lépésből állt, és hogy ne csak neki lehessen ilyen Lanciája, elkészítette az építési útmutatót is, ami egy 193 oldalas könyv lett. 17 dollárért bárki meg is veheti tőle és garantáltan megépítheti a saját Lanciáját, ha van szíve szétkapni a Porsche 911 GT3 RS-t.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?