Túltolták a Star Warst a Nissannál

Több Maximát és X-Trailt is űrhajónak álcáztak Los Angelesben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nissan tavaly jól kapta el a fonalat az új Star Wars film kapcsán, ám idén ezt már egy kicsit túlerőltették, legalábbis most nem csak egy, hanem hat autót öltöztettek fel űrhajónak.


A Nissan által erőltetett Star Wars vonalnak valójában tavaly volt értelme. Amit mi itthon X-Trailként ismerünk, az Amerikában Rouge néven fut, és épp tavaly frissült. A Nissan meglátta a lehetőséget a tavalyi Star Wars mozi, a Rouge One bemutatásában és befizetett a Disney-nél némi jogos brandhasználatért, és kidobtak egy fehér és egy fekete Star Wars különkiadást a Rouge-ból. E mellé épült egy klassz X-szárnyúvá alakított autó is a standra, valamint egy életnagyságú TIE vadászgép, ezt idén nagyobb szintre emelték.
Hirdetés
Hat autót építettek át a Star Wars karakterei és űrhajói alapján, a Maximák közt megtaláljuk Kylo Ren és Phasma kapitány autóját, de előbbi űrhajóját is. Az X-Trailek többféleként is megjelentek, nem vitás, hogy az X-szárnyú ismét a legvagányabb. Ezek persze csak kiállítási kellékek, viszont egész részletes modellek. Gyártásba sosem kerülnek, és csak azok láthatják egyelőre, akik kilátogatnak a Los Angeles-i Autószalonra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?