Tundrára termett Porsche 911

A tuning nem ismer határokat. Tundrajáró Porsche 911 is létezik már

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Terepjáróvá átalakított Porsche 911-et nem most látunk először, de a szibériáról elnevezett példány megér néhány pillantást.

Léteznek, akik megpróbálnak egy-egy léghűtéses Porsche 911-et a lehető legeredetibb állapotban megtartani, vagy felújítani, mások pedig jobban elrugaszkodnak az alapkoncepciótól. A H&R és a Burkhard Industries az utóbbiak körébe tartozik. A két német vállalat lényegében terepjáróvá építette át a klasszikus, 1969-os évjáratú sportautót, hozzácsapva egy menő utónevet is.
Hirdetés
Sajnos a szibériai RS-ről nagyon kevés pontos részletet árultak el. Annyit bizonyosan tudni, hogy a H&R egyedi felfüggesztést épített alá. Elmondásuk szerint mindenféle szituációban a maximális tapadás elérésében segít, illetve az autó teljesítményének az útra vitelében. Értsd terepen is valóban jól boldogul. Persze a képeken látszik még néhány módosítás. A terepgumik magukért beszélnek, de a kipufogórendszerhez is hozzányúltak, amelyről a középen kivezetett csövek árulkodnak. Emellett a tetőcsomagtartó, valamint elöl a kiegészítő lámpák és a csörlő is jól jöhet a kalandoroknak. Az utastérben pedig Recaro kagylóülések, bukócső, Momo versenykormány, hosszú váltókar és rengeteg velúr várja a sofőrt és utasát. Te is kalandoznál vele?
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?