Úgysem találod ki, hogy ez milyen autónak lesz a hátulja!

Idén frissült, de már jön az új? Radikális dizájnváltozás bukott le Kínában!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha esetleg akad, aki a Minire tippelt, nos ő nyert: állítólag búcsúznak az ikonikus, brit zászlós hátsó lámpatestek, helyettük ez a futurisztikus, új forma jön. Az autó eleje annyira nem izgi, de a belseje azért tartogat meglepetéseket.

Még alig frissítették az elektromos Minit (lásd tesztjét itt), máris beharangozták az utódot, majd alig, hogy beharangozták, máris lebukott az újdonság. Bár az autó elején nincs túl sok látnivaló, a teljesen új hátulja sokakat meglepett. Természetesen az álcával a prototípusok lámpái is a réginek tűnnek, ám így, hogy már láttuk, egyértelmű, hogy hol húzódnak a valódi vonalak.
Hirdetés
Bent is akad pár észrevételünk, érdemes például megfigyelni, hogy hiányzik a kormány feletti óracsoport, helyette úgy tűnik, hogy kizárólag a vetített kijelző marad. A középső, kerek képernyő a kiszivárgott fotókon nem csak hatalmas, de keret nélküli is, amitől a műszerfal érdekesen futurisztikussá válik. Nektek hogy tetszik az új dizájn?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?