Új arcot kapott a Lexus CT 200h

Az újdonságokhoz igazították a Lexus CT 200h megjelenését

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Teljesen megújítja kínálatát a Lexus, amelynek legkisebb modellje is megkapja a márkánál most divatos dupla trapéz alakú hűtőrácsot. A hajtáslánc alapja nem változik, a vezetéstámogató rendszerek sora gyarapodhat.


A kantoni autószalonon (Guangzhou Motor Show) november 21-én leplezik le a megújult Lexus CT 200h kompaktméretű prémiumhibridet. Elődje 2010 óta gyűjti vásárlóit. A megújult CT 200h az átdolgozott, csinosított orr mellett új könnyűfém kerekeket és frissített hátsó megjelenést is kapott, amelyek vízszintesen strukturált elrendezéssel hirdetik a jármű különlegességét. A kocsi ugyanis még mindig az egyetlen csak hibridként kapható jármű a kompakt kategóriában. Bár valószínűleg nincs mit titkolni, a Lexus nem árult el több részletet a jövő heti premier előtt. Az már biztos, hogy elődjéhez és nagyobb testvéreihez hasonlóan normál és F-Sport kivitelben is árulják majd. Utóbbi nagyobb felniken feszít, izgalmasabb lesz az utastere és feszesebbre hangolják a futóművét.
Hirdetés

Motorfronton marad a 99 lóerős, 1,8 literes Atkinson ciklusú benzinmotor és a 81 lóerős villanymotor párosa, amelyek közösen 136 lóerőre képesek. A hajtáslánc frissült, CVT-váltója a már kombiként is kapható Auris hibridben már megtapasztalható módon egyenletesebben, halkabban és prémiumosabban gyorsít ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?