Új arcot kapott a világ legtöbbször eladott autója

Nyártól rendelhető a modellfrissített Toyota Corolla

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világ legkelendőbb autógyártójának kompakt kategóriás modellje megújul. Több módosításon is átesett a Corolla, melynek eredményeképpen szebb és okosabb lett.


A világ legnagyobb példányszámban eladott autójának számító Toyota Corolla 2016-os kiadásán a leginkább szembetűnőbb módosítások az orr részt érintették. A lökhárítók alakja megváltozott, a légbeömlő-rácsok összementek. A lámpatesteket átrajzolták, a hátsó LED-es lámpa is új külsőt kapott. A kilincseket krómcsík teszi látványossabbá, kerekek közül pedig 16 vagy 17 colosakat rendelhetünk. Három új szín is megtalálható a palettán, összesen 9 árnyalatból választhatunk.
Hirdetés

A frissített változathoz alapesetben is jár a Safety Sense nevű biztonsági rendszer, amellyel a kis sebességű ütközéseket előzhetjük meg. Ezen kívül táblafelismerő rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés is megtalálható a japán kompaktban. A modellfrissített Corolla értékesítése idén nyáron indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?