Új autó 2,5 millió forint alatt. Piacon az új Hyundai i10

Elődjénél divatosabb és olcsóbb az új Hyundai i10

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már itthon is rendelhető a Frankfurti Autószalonon debütált új Hyundai i10. A korábbinál sokkal divatosabb és modernebb miniautó ára nemhogy magasabb, alacsonyabb is a korábbiénál.

Nyáron megismerhettük, a Frankfurti Autószalonon már láthattuk, most pedig már a hazai piacon, ráadásul a legolcsóbb új autók között üdvözölhetjük a második generációs Hyundai i10-est. A korábbinál sokkalta formásabb ötüléses miniautó a Chevrolet Spark, Dacia Logan és Sandero, Kia Picanto, Suzuki Alto körébe, azaz a 2,5 millió forint alatti olcsó autók táborába érkezett.
Hirdetés

A csakis ötajtósként kapható i10 ráadásul nem csak olcsó (alapára 2 499 000, akciósan 2 349 000 Ft), hanem egészen korrekt ellátmányú is. Ahogyan azt a frankfurti sajtóanyag is írta, minden verziója 6 légzsákos és ESP-s, de felár nélkül jár az állítható magasságú kormánykerék és a központi zár is. A légkondicionáló 150 000, az automata váltó 300 000 forintos - minden verzióhoz kérhető - tétel. Motorból 1,0 literes háromhengeres, 66 lóerős és 1,2 literes négyhengeres 87 lóerős van, a váltók ötfokozatú kézik vagy felárért négysebességes automaták, idővel az 1,0 literes LPG átalakítással is várható. Tömören ennyit érdemes tudni az olcsó autók között egyedüli módon 5 év kilométer-korlátozás nélküli garanciával adott Hyundai miniautóról, melynek első példányai december közepére futnak majd be a szalonokba. Addig mi is összefutunk eggyel, s igyekszünk tüzetesebben megnézni, mint Frankfurtban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?