Új benzinmotorokkal rendelhető a Renault Scenic

Itthon is megjelentek az új benzinmotorok a Scenic palettáján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már itthon is rendelhető az új fejlesztésű benzinmotorokkal a Renault Scenic.


Március elején mutatta be az új 1,3 literes, benzines motorcsaládját a Renault, amelyek tagjaival már itthon is megrendelhetők a Scenic modellek. Az új fejlesztésű erőforrások nyomatékosabbak és kevesebbet is fogyasztanak elődjeiknél.
Hirdetés

Magyarországon három teljesítménylépcsővel érhetőek el az új, közvetlen befecskendezéses és turbófeltöltéses motorok, amelyek a Scenic és a Grand Scenic modellekhez egyaránt választhatók. A leggyengébb változatában is 115 lóerős motorral 5 999 000 forinttól indul a Scenic ára, míg a hétüléses Grand Scenic ugyanezzel az erőforrással 6 699 000 forintba kerül. Ám hozzá kell tenni, hogy a Grand Scenicet eggyel magasabb (Zen) felszereltségi szinttel kínálják.

A 140 lóerős változat 6 549 000 forint a Scenic és 6 949 000 forint a Grand Scenic esetében. Ez a verzió már csak a Zen és az annál magasabb felszereltségi szintekkel választható. A legerősebb, 160 lóerős modellek újabb szintlépéssel az Intens vagy annál magasabb felszereltséggel kérhető 7 549 000 forinttól, míg a Grand Scenic felára ugyanúgy 400 ezer forint, mint a kisebb motorok esetében. A 140 és a 160 lóerős változatokhoz hétfokozatú automatikus sebességváltó is társítható 500 000 forint felárért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?