Új BMW-k ez évre: hét üléssel, fronthajtással

Hét üléssel jön a BMW 2-es Active Tourer és a következő X1-es is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több modelljéből igazi családi autót farag a BMW. A 2-es Active Tourer mellett az új X1-esből is készül már a hét férőhelyes kivitel.


Most figyeljenek, Kínából érkezett a legújabb hír; ott is látták a fejlesztés alatt álló új hétüléses BMW-t. A bajor márka első fronthajtásos kocsijából, a 2-es Active Tourerből nemrég jelentek meg az összkerékhajtású xDrive változatok. Most az eggyel nagyobb családosok kedvére tesznek: hamarosan jön a hétüléses kivitel. Bár még hivatalosan nincs megerősítve az információ, de a hosszabb tengelytávú, hosszabb hátsó ajtajú hétüléses már akár a márciusi Genfi Autószalonon bemutatkozhat.
Hirdetés


Nagyot változik az X1-es is, hiszen az eddig műszakilag a 3-as sorozathoz közel álló kompakt crossover ezután a tavaly bemutatott Minivel debütált padlóvázra fog épülni. Az X1 így rokona lesz a 2-es Active Tourernek is, és bár lesz belőle xDrive, de alapvetően már egy előskerékhajtású kocsiról beszélhetünk. Újdonság még, hogy a pletykák szerint hibrid változata is lesz, és jócskán megnő a bakancsforma elődjéhez képest. Ahol eddig felbukkant, a szemtanúknak szemet szúrt, hogy az autóból ott egy nagyobb farú, hétüléses kivitel is. Ha minden igaz, még az idén erről is kiderül, hogy fest majd. Utóbbi bemutatója szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?