Új BMW-ket kaptak a spanyol zsaruk, már a havat is X5-tel tolják

A spanyol rendőrség 169 elektromosított BMW-t vehetett át

Jelentősen fiatalodik a madridi rendőrség flottája, a villany és hibrid BMW-k némelyikét igazán különleges kiegészítőkkel szerelték fel.

Impozáns flotta kulcsait vehették át a madridi rendőrök, a rendfenntartók flottájába 169 új BMW érkezett. A legkisebb modell a teljesen elektromos i3, ez a típus a városi járőrözésben lehet kiváló partner, nem véletlen, hogy a világ számos országában, Romániától az Egyesült Államokig a kötelék tagja. Egyterűből is bevásárolt a rendőrség, a 2-es Active Tourer több példánya is megkezdi a szolgálatot (egy részük konnektorból tölthető hibrid kivitelben), a nagyobb modellek sorát a lágyhibrid 530i BMW-k és néhány dízel X5 gyarapítja.
Hirdetés
Bizonyos példányok egészen különleges felszereltséggel kezdik meg a szolgálatot, a BMW katalógusban az átlagvásárlók számára bizonyosan nem opció a hótoló lapát. A visszafogott spanyol hóesésben valószínűleg elegendő a hókotró X5 teljesítménye, a munkalámpával, lapáttal és szélességjelzővel felszerelt SUV egészen egyedi látványt nyújt. További egyedi extra a csörlő, ezzel a felszereltséggel a háromliteres gázolajos motorral szerelt városi terepjárók bizonyos szintű műszaki mentésben is részt tudnak venni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?