Új divatot teremt a Porsche Cayenne GTS

Üde színekben jön az új Porsche Cayenne GTS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lehet sportos egy benga szabadidő-autó, régóta tudjuk. A Porsche most a Cayenne GTS-sel bizonyítja a tételt.


Az április végi Pekingi Autószalonon mutatja be a Porsche az új Cayenne GTS-t, amelynek V8-as szívómotorja az S alapváltozathoz képest 20-szal gyarapodva már 420 lóerős, váltója 8 fokozatú Tiptronic S automata. Széria hozzá a stop-start elektronika, aktív, változtatható karakterisztikájú, légrugós futóműve 24 mm-rel ültetett, s így amellett, hogy az összkerekes SUV végsebessége 261 km/h, 0-ról 100 km/h-s tempóra pedig mindössze 5,7 mp alatt gyorsul, vegyes fogyasztásként a gyár 10,7 l/100 km-es értéket ígér.
Hirdetés

A nyáron üde (banánzöld és élénkpiros) színekben is érkező, a márka húzómodelljeként komoly népszerűségnek örvendő, egyedi tetőszpojlerrel szerelt hobbiterepjáró 20 colos abroncsokon fut, luxuskivitelű, alcantarával borított utasterében a Cayenne-ekben eddig nem látott, mindenféle teljesítményadatokról tudósító Sport Chrono műszeregység is szórakoztathatja a sofőrt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?