Új infók a McLaren Speedtailről: 410 km/óra fölötti tempót ígér

Hamarosan bemutatkozik a McLaren új hiperautója!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy hónap múlva, egészen pontosan október 12-én fog debütálni a wokingi márka hiperautója, a McLaren Speedtail, így lassan csepegtetik róla az infókat.

A The Supercar Blog értesülései szerint, a McLaren még az októberi bemutató előtt egy privát eseményre invitálta meg azt a 106 szerencsést, akik hamarosan egy-egy McLaren Speedtail tulajdonosai lesznek. A lap forrásai szerint itt választhatnak majd az érdeklődök az autó testreszabási lehetőségei közül.
De a fősodorba visszatérve: a McLaren a Speedtail két konfigurációját tesztelte a közelmúltban, méghozzá ha a blog értesülései helyesek, összkerék- és hátsókerék-meghajtású változatokat. Előbbivel pedig már 2 másodperc alatt elérheti a McLaren legújabb csodajárgánya a 100 km/h-ás sebességet, és mintegy 0,5 másodperccel gyorsabb a Bugatti Chironnál!
Hirdetés

Ami a motort illeti, úgy sincs panaszra oka a Speedtailnek: 4 literes, iker-turbófeltöltős V8-as erőforrás fog duruzsolni benne, hibrid rendszerrel kombinálva. Az összteljesítmény valahol 1000 lóerő fölött lesz, de a pontos szám egyelőre nem ismert – még a vásárlók számára sem. Annyit tudni, hogy a legmagasabb sebesség meghaladja a 410 km/h-t. Vajon elegendő lesz?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?