Új kategóriát teremt a Rolls-Royce: különckiadás Kínának

Sárkányos Rolls-Royce különkiadás Kínának

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén, egész pontosan január 23-án kezdődött a kínai horoszkóp szerint kiemelten szerencsés Sárkány éve, ezt lovagolta meg a Rolls-Royce.

2012, a csillagjegyeket nem hónapokra, hanem évekre osztó kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve, melyet hagyományosan a legszerencsésebb évekként szoktak nyilvántartani.
Idén január 23-án kezdődött a sárkány uralkodása, és egészen 2013. február 9-ig érezteti hatását, különösen az e jegyben születettek számíthatnak pozitív eseményekre, fellendülésre ebben az időszakban. A Rolls-Royce még tavaly nyáron kapott észbe az eseménnyel kapcsolatban, és gyorsan be is jelentették a csak Kínában kapható, a Phantom alap és hosszú tengelytávú változatain alapuló Year of the Dragon limitált szériát.
Hirdetés

A speciális dizájnnal és felszereltséggel ellátott változat első szembetűnő jele az autó oldalán végigfutó, sárkány motívummal megszakított díszítő vonal, melyet a pekingi Tiltott Város inspirált. Négy különféle színű cérnával hímzett sárkány díszíti a fejtámlákat is, a kesztyűtartón pedig aranyszínű díszként jelenik meg a szerencsét hozó mitikus mesefigura és a Phantom márkanév. A hátsó utasok kényelmét két darab kézzel varrt, Rolls-Royce logóval hímzett párna fokozza, az autó küszöbjein pedig a Year of the Dragon 2012 felirat olvasható LED-es háttérvilágításban.
Az átalakításnak köszönhetően kicsit megnőtt a Phantom ára, de ez nem zavarta meg a gazdag kínaiakat abban, hogy pár hónap alatt eltüntessék az ismeretlen darabszámú kontingenst: a Rolls 380 ezer helyett 1,2 millió dollárért kínálta a szerencsét hozó modelleket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?