Új képeken, de még mindig nem a saját bódéjával: a Skoda Snowman

A Skoda új egyterűje hétüléses is lehet, és kihozzák majd SEAT jelvénnyel is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pörög a Nürburgring. A WTCC már levonult a pályáról, de a gyártók ezerrel tesztelnek a Nordschleifén, itt kapták le a Skoda suvját.

Már megint feltűnt a fura Yeti, ami mindenféle érdekes terepen veret. A havas környezet után most a Skoda fejlesztői a versenypályát sem hagyták ki, a Nürburging régi hosszú körének, a Nordschleifének göröngyös aszfaltját szaggatta a legújabb családi Skoda.
Hirdetés

Mellékszál, de az eddig Snowmanként emlegetett modellt pár helyen már Polarként nevezik, de a mértékadó német szaklapok megmaradtak a Hóembernél, így mi is ezt vinnénk tovább. Szóval a Skoda Snowman a Yeti nagy testvére lesz és már az újabb MQB platformra fog épülni. A rugalmas szerkezetnek hála, könnyen meg tudták nyújtani az Octavia által is használt padlóvázat. A hírek szerint akár hétülésesként is rendelhető Snowman jövőre mutatkozhat be és később SEAT változatát is elkészíti a VW-konszern. Alapból elsőkerékhajtású lesz, de a többi VW/Skoda modellből ismert erősebb motorokkal az összkerékhajtás is elérhető lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?