Új kishaszonjármű a Chevrolet-től

A Nissantól kap teherautót a Chevrolet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mivel jelenlegi kínálatában nincs kishaszonjárműve, a General Motors kénytelen kölcsönözni egyet. A Nissan NV200-ast nézték alkalmasnak a feladatra, így 2015-ben a Chevrolet bevezeti egyes piacain a City Express furgont.


Nem túl bonyolult Nissanból Chevrolet-t faragni. Lecserélik a hűtőrácsot, megváltoztatják a lámpákat és a légbeömlőt valamint a Nissan helyett Chevrolet logót kap a jármű, és máris kész a varázslat.
Hirdetés
A kölcsönzéssel a gyártás nyűgjét sem veszi a nyakába az amerikai gyártó, a Chevrolet City Express a Nissan NV200-assal azonos gyártósoron készül majd. A hasznos kocsi értékesítése 2014 őszén indulhat meg, a City Expresst kizárólag az Egyesült Államokban és Kanadában hozzák forgalomba. A gyártók nem hozták nyilvánosságra a kisáruszállító műszaki adatait, de azt már tudni lehet, hogy a Nissan kétliteres négyhengerese és CVT fokozatmentes automatikus váltója bekerül a Chevroletbe is. A General Motors a szegmens iránt megnövekedett piaci igénnyel és a flottás ügyfeleik nyomásgyakorlásával magyarázta az új modell bevezetését.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 03:25
    Permalink

    Azt nem értem, hogy a GM miért nem az Opel Vivarot alakítja át Chevroletté. Az kézenfekvőbb lenne számukra, amúgy is többé-kevésbé azonos motorokkal dolgozik a Chevi és az Opel.

Vélemény, hozzászólás?