Új Lagonda modelleket indít az Aston Martin

Két új Lagonda modell érkezik 2023-ig az Aston Martinnál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A brit gyártó jelenleg a Vantage, Vanquish, és Valkyrie modellekkel rendelkezik, amelyek mellett hamarosan újraélesztik a Lagondát is.


Andy Palmer a cég vezérigazgatója a Car & Drivernek adott interjúban megerősítette, hogy két új Lagonda modellt terveznek piacra dobni, és velük elcsábítani azokat, akik amúgy Bentley-t vagy Rolls Royce-t vásárolnának. Az új modelleket 2023-ra ígérik bemutatni, az újdonságok egyedi ötvözetét képzik majd a luxusnak, dizájnnak és teljesítménynek.
Hirdetés
Egyelőre csak keveset tudni az autókról, Palmer azt nyilatkozta, hogy "nem szeretném ha bármelyiket is közönséges szedánnak lehetne nevezni". A főnök arra kérte a tervezőket, hogy alkossanak valami speciálist, de ne távolodjanak el a konzervatív vásárlóerőtől sem, akik leginkább saját sofőrökkel rendelkeznek. Hiába utalt arra Palmer, hogy nem közönséges szedánok lesznek, annak a lehetőségét is kizárta, hogy crossovereket terveznek. Érdekes azonban, hogy az új modellek állítólag az Aston Martin DBX platformjára épülnek és akár lehetnek közös hajtásláncok is a crossoverrel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?