Új Land Rover Discovery az alagút végén

Érkezik a Discovery 5, vagyis a harmadik generáció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptember 28-án debütál a Párizsi Autószalonon a Land Rover Discovery következő generációja. Már szemtől szemben látszik a nemzedékváltás.

Úgy tűnik, a Land Rover vonzódik a vonatozáshoz, hiszen legutóbb mozdonyként használtak egy Discovery Sportot, most pedig a Discovery 5 bemutatójának időpontját illusztrálták egy olyan fotóval, amelyen mintha alagútból jönne ki az autó. Egyebet nem is fűztek a képhez, azonkívül, hogy szeptember 28-ig kell várni az újdonság debütálására. Neve ellenére a Discovery 5 inkább csak a típus harmadik teljesen új generációja, hiszen a páros számú nemzedékek már megjelenésükkel is mutatják, hogy valójában erős ráncfelvarrás eredményei, semmint teljes újjászületésé.
Hirdetés
A Discovery 5 megjelenéséről persze egészen valós képet mutatnak a tesztköreiket futó prototípusokról készített kémfotók. Ezek alapján is látható, hogy leginkább a 2014-es Discovery Vision tanulmányautót idézi a sorozatgyártású változat. Az utastér éppúgy a márkánál bevált elemekből építkezik, ahogy a motortérben is a már ismert erőforrások várhatók, nagy meglepetés nélkül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?