Új lapszámunkat már kézbe veheted

Megjelent az Autónavigátor.hu Magazin legújabb száma

Negyedéves nyomtatott magazinunk legújabb lapszáma már az újságosoknál.

Megvan az internetes újságírásának varázsa is, de a nyomtatott, kézbe vehető lapnak is. Ezt érezhetjük legújabb, már az újságosoknál is kapható Autónavigátor.hu Magazinunkba belelapozva is. Olvasható a vadonatúj, még csak külföldön vezetett Skoda Fabia és az új Rolls-Royce Ghost hazai menetpróbája, a tesztek között három különféle, részint hazánkban gyártott és automata váltós Suzuki, valamint a Renault hibrid kupé-SUV-ja, az Arkana, továbbá a kecskeméti gyártású Mercedes-AMG CLA Shooting Brake, vagy épp az elektromos autóként is teljesen élhető BMW iX3.
Hirdetés
Két használttesztünk között is van józan és elmebeteg teljesítményű is. És persze akad még egy komoly érdekesség: Esteban Ocon, az egyetlen modelljét már hazánkban is kínáló Alpine F1 versenyzője a Hungaroringen azt követően nyerte élete első F1 futamát, hogy nekünk is interjút adott. Mit is kívánhatnánk ez után? Kellemes olvasást! A magazin már elérhető webshopunkban és a nagyobb újságosoknál, valamint számos benzinkúton is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?