Új névvel érkezik VW Caddy friss kempingautó változata

Átnevezik a Caddy kempingváltozatát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig Beach, tehát strand néven futott a Volkswagen Caddy különleges változata, amelyet a kempingezés kedvelői előszeretettel használtak. A megújult változatot azonban átnevezik.

Már 2005 óta szerepel a Caddy palettáján a Beach elnevezésű kempingautó, amelyet most alaposan felfrissítettek. Természetesen nem nyújt annyi okosságot, mint a Transporter alapú California, de néhány napnyi kempingezéshez a Caddy is elég. Amelynek mostantól Mini-Camper a neve.
Hirdetés

Hirdetés
Az autó utastere 1,4 négyzetméter, amelyben elfér egy két méter hosszú ágy, rugós matraccal. Az élményt növeli a panoráma üvegtető, ami természetesen elsötétíthető az oldalablakokkal együtt, hogy semmi se zavarja az alvó kempingezőket. A felszereléshez tartoznak a kempingszékek és az asztal, emellett persze sátor is csatolható a Caddy hátsójához. A Mini-Camper biztonsági felszereltsége is gazdagodott. A holttérfigyelő mellett Travel Assist néven ott van az a rendszer, ami lényegében a vezető beavatkozása nélkül képes kormányozni, illetve tartani a megfelelő sebességet az adaptív tempomat jelei alapján. Ezt a rendszert először kapja a VW haszonjárműves leányvállalata által gyártott modell. Továbbá vontatósegéd és hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer is helyet kapott az autó felszereltségi listáján. Mozgatásáról 74 vagy 120 lóerős TDI dízelek mellett a 114 lóerős, turbós benzinmotor gondoskodhat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?