Új Opel Astrák a fantázia világából: kombi és szedán

Virtuáltuning: ilyen is lehetne az új négyajtós és a kombi Astra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A K szériás Opel Astra első fotóit már az őszi hivatalos bemutató előtt megnézhettük. A kombiról és a szedánról meg íme pár grafika.


Nem kellett sokat várni, hogy az új, K szériás Opel Astra hivatalos fotói után a Photoshop zsonglőrjei elkészítsék a többi várható modellváltozatot. Mivel az Opel hazai kötödése is erős, így nem meglepő, hogy honfitársunk, X-Tomi is megcsinálta a maga változatát. Ő egy bordó szedánt és egy kombit prezentált, holland kollégája Remco Meulendijk az RM.Design képviseletében meg egy kék kombival újított be, aminek a faráról is készített egy grafikát.
Hirdetés
Mindketten megtartották az ötajtós új stíluselemét, a tetőív és az ablakvonal trükkös egybefutását, de valószínűleg a gyári szedánon és a kombin ez a dizájnelem nem fog szerepelni. Az új Astra többi karosszériaformájáról még nincs hivatalos információ, de minden bizonnyal az ötajtós után szépen sorban mind be fog mutatkozni - legkésőbb jövő tavaszig.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?