Új rendőrautók, BMW X3 M, gigabírságok – e heti podcastunkban

Heti podcast: 480 lóerős, dupla turbós SUV, olcsó villanyautó és új Corsák a terítéken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Podcastunkkal ismét jelentkezünk, átbeszéljük az autókat, amikkel a héten találkoztunk, pontosabban egy részét.

Kis műhelytitok: pénteken a megszokott tárgyaló épp foglalt volt, így Hamvas Tomival az épp nála járó BMW X3 M-be ültünk be a heti podcast felvételéhez. Volt némi kontraszt, hiszen én aznap a belvárosi parkolás és a szerényebb környezet-, valamint autóterhelés érdekében Peugeot iOnunkkal mentem. Így a két autó átlagos benzinfogyasztása "csak" 12 liter körül alakult. Persze nem csak ezekről beszéltünk, hanem például az autógyártókat fenyegető gigabírságokról és a tesztre mostanában érkezett új Opel Corsákról, a héten már vezetett és holnap menetpróbájával érkező új Toyota Yarisról (és egy kicsit a 2,0 literes Supráról is), de természetesen szóba kerültek a rendőrség új, jelöletlen autói is, amelyek hiába jelöletlenek, azért olyan nagyon nem lesz őket nehéz felismerni.
Hirdetés
Egy hajszálnyit szóba került a héten bemutatott Audi SQ7 TDI is, de még jobban a közel 5 éve tesztelt, de máig komoly élményként bennünk élő Opel Adam S (ami szerintem egy elég erős titkos tipp ma a használtpiacon és pláne az lesz még 5 év múlva) és a vele egy időben, egy pályán próbált előző generációs BMW M3 is. Vajon melyiküket bírtuk jobban? Podcastunkból ez is kiderül!
Korábbi podcastjaink itt találhatók
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?