Új Toyotát kap a kaliforniai tűzvész hőse, Allyn Pierce!

Márkaimázsból jeles: új Toyota Tundra a kaliforniai hősnek!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A jótett elnyeri méltó jutalmát: megégett pickupja helyett kap egy újat a hős ápoló!

Napok óta tombol a tűzvész Kaliforniában, amelynek már több halálos áldozata is van. Négy napja a Paradiseban élő egészségügyi ápoló, Allyn Pierce a lángtengertől körülzárva ragadt az autópályán, ám ahelyett, hogy mindent maga mögött hagyva átvágott volna rajta,

visszafordult, és saját Toyota Tundrájával mentette az embereket a tűz elől.


A mentőakció természetesen rajta hagyta a nyomát az autón, amiről Pierce az Instagramra feltöltött fotókon keresztül számolt be. Erre figyelt fel a New York Times egyik újságírója, aki egy Twitter-bejegyzésen keresztül hívta fel az ápoló hőstettére az emberek, és a Toyota figyelmét. A japán márka pedig azonnal lépett és egy ingyen Tundra pickupot ajánlott fel Piercenek. Ez a lépés tökéletesen illik a Toyota egyébként is aktív társadalmi felelősségvállalási programjába.
Hirdetés

„Minden részvétünk a Kaliforniában pusztító tűzvész áldozataié. Rendkívüli hálával gondolunk a vészhelyzeti szolgálatok munkatársaira, akik fáradhatatlanul dolgoznak a tűz megfékezésén és az emberek biztonságba helyezésén. Különösen hálásak vagyunk egy bizonyos hősnek, Allyn Pierce-nek, aki a saját életét kockáztatva és saját Toyota Tundráját feláldozva helyezett biztonságba másokat. A Toyotát annyira meghatotta Mr. Pierce önzetlen cselekedete, hogy örömmel ajánlottunk fel neki egy vadonatúj Tundra pickupot!” – állt a japánok sajtóközleményében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?