Újabb álcamentes képeken az új Volkswagen Golf Variant

Olyannyira meglepetésmentes az új Golf kombi, hogy már nem is álcázzák

Hamarosan gyártásba kerül a Volkswagen Golf VIII Variant, azaz kombi verziója, a vásárlóknak már a német utakon futó tesztpéldányok is mutatják az újdonság érkezését.

Két okból sem tűnik meglepetésnek a nyolcadik generációs Volkswagen Golf kombi verziója. Egyrészt már korábban is érkezetek róla kémfotók, másrészt a már tesztelt ötajtós után a kombi gyakorlatilag elképzelhető volt. A mostani - a motor1.com oldalon megjelent - képek pikantériája, hogy már nemigen kellett hozzá vadászniuk a lesifotósoknak, a német utcákon készültek a fotók, ami persze nem meglepő, nem sokkal a gyártáskezdet előtt már rendszeresen kiengedik az újdonságokat az utcára.
Hirdetés
Habár meglepetés nincs a Golf kombiban, a modell fontos bástya a Volkswagen kínálatában, hiszen mind családi, mind cégautóként népszerű modell. A kínálatban benzines, lágy hibrid, dízel és plug-in hibrid biztosan szerepelni fog, de a Golf R Variant és a GTD verziók érkezéséről egyelőre nincs hír. Ami viszont biztos, hogy csomagtere jóval nagyobb lesz az ötajtós 380 literesénél, az előd 605 literes értékéből kiindulva legalább ennyi várható. A debütálás ősszel, a piacra lépés legkésőbb jövőre várható, a kombi minden bizonnyal terepjárós Alltrack verzióként is érkezik majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?