Újabb grafikán a Skoda Superb, ezúttal a feneke

Februárban, Prágában debütál az új Skoda Superb, most a fara látható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kell Genfig várni a legújabb nagy Skodára, már februárban, Prágában leleplezik. Most pedig a farát mutatják a csehek.


A sokszor mutatott első skicc és a gyári maszkolt fotók után a Skoda megmutatta a második beetető grafikát is az új Superbről. A harmadik generációs cseh középkategóriás, ami hagyományosan jócskán túlnő a középkategórián, már fél év múlva kapható lesz. Már elhangzott információ, hogy bár márciusban, a Genfi Autószalonon is kiállítják, de az ősbemutatója február közepén lesz hazai színtéren, Prágában.
A gyáriak leírása szerint az új Superbet a Skoda VisionC által megmutatott vonások inspirálták. Egyszerű vonalakból építkező, szoborszerűen szép, dinamizmust sugárzó karosszériát álmodtak neki. Mindezzel a cél, hogy új vásárlókat is megszólítson a kategória ár/mérte bajnoka. Az új évjárat az MQB platformnak hála akár 75 kilóval is könnyebb lehet, miközben súlyos centikkel nagyobb lesz minden irányban a VW Passatnál.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?