Újabb Mercedesek jönnek Maybach kivitelben

Maybachnak márkázott SUV-t tervez a Mercedes-Benz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kell a vevőknek a luxusok luxusa: az S-osztályos limuzin után a németek SUV modelljeiből is érkezhet Maybach csúcskivitel.


Martin Hulder, az S-osztályért felelős termékmenedzser a brit Autocar hasábjain megerősítette, hogy lesz még további, a Mercedesnél is luxusosabb Mercedes, Maybach névvel. Az első ilyen a Mercedes-Maybach S-osztály, amiről a novemberi premierjekor írtunk. Korábban a stuttgarti gyártó illetékesei még finomabban fogalmaztak, novemberben még a Maybach S sikeréhez kötötték az újabb Maybachok megjelenését. Ezek szerint a metódus bejött és a dúsgazdag vevők értékelik, sőt meg is rendelik a drágább változatot.
Hirdetés


A leglogikusabb lépés a kínálat fejlesztésére, hogy szabadidő-autókkal bővítsék az önálló márkaként 2013 óta már nem létező Maybach kínálatát. A valószínűbb, hogy a presztízsét tekintve is erre legalkalmasabb GL kapja meg a Maybach-kúrát. A GL kapcsán a legfontosabb információ, hogy már nagyban dolgoznak a modell félidős frissítésén, így hamarosan már GLS néven fog a legfrissebb változat bemutatkozni. A Mercedes nevezéktan változtatásáról szintén írtunk már.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?