Újabb rendőrségi videó látott napvilágot a szabálytalankodókról

Pofátlan(TAN)ítás 13. rész: ismét nevetséges dolgokat műveltek az autósok a rendőrök szeme láttára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs mostanság hét rendőrségi Pofátlan(TAN)ítás videó nélkül. Több mint fél éve fut a sorozat, de úgy tűnik, honfitársainknak még nem volt elég, bőven akadnak még szabálytalanul közlekedők. Íme a legújabb összeállítás.

Még tavaly év végén kezdte jelöletlen autókból is figyelni, filmezni és büntetni a közlekedőket a rendőrség. A kijárási korlátozás hosszabb szünete után most hétről-hétre érkeznek az összeállítások.

Az üzenet egyértelmű: ne csak akkor tartsd be a szabályokat, amikor rendőrt látsz, hanem mindenkor máskor is.

Ne csak azért, mert láthat a rendőr jelöletlen autóból is, hanem azért, mert a szabályok be nem tartása veszélyforrás, balesetet okozhat, életeket tehet tönkre. A tiedet is!
Hirdetés
Viszont úgy tűnik, tucatnyi figyelemfelhívó videó még nem volt elég, így most itt a 13. epizód! Lehet rajta, csámcsogni, van itt túlpakolt és még piroson áthajtó furgon, záróvonalon megfordulás, áthajtás, utóbbi nem csak sima piros lámpán, akár vasúti kereszteződésben is. Ennyire nem érdemes sietni, mert elég egy kis malőr, akár egy rendőri szem, és a sietésből rögtön késés vagy kiesés lesz!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2020.06.28. at 12:52
  Permalink

  Záróvonal, piros lámpa, megengedett legnagyobb sebesség, szabálytalan előzés, büntető fékezés- erkölcs, ettikai szabályok, kresz. szabályok?? Ezek az autósok közel 50 %-a nem érvvényesek, mert ilyenek az életben is, a munkában! Lehengerlő, eszeveszett állatoki ezek- nagyjából lefedve országunk erkölcsi, etikai, szabálykövető helyzetét. Ha eezt bárki szóvá teszi, megbünteti, akkor” lesz…m” a válasz és az eredménye többször sajnos egy v több ember halála. Aki az autópályán nem megy 145 Km/h-val, mert ezzel még “szabad” az tötymörgő, aki a 8-s főúton -vagy bárhol betartja a sebességet, az egy marha, akit le kell taszítaani az útról, mint a sz…rt! Ha ez így megy tovább, egyre több ember hal meg csak baleseetek miatt. Az autógyárak ontják a 150-200 LE-s autókat. melyeket lángoló szívvel reklámoznak, köztük pl. a Vezess.hu ujságírója, de mondhatnám rokonomat, aki szerint aki lassaban megy” letolom az útról, mint a sz…rt”. Így állunk. Majd ha a morál visszaáll ismét az emberi vágányra, lsz javulás, addig semmi!!

  • 2020.07.01. at 11:14
   Permalink

   Ezzel maximálisan egyetértek. Én betartom a szabályokat, folyamatosan veszélyben érzem magam ezektől az állatoktól. Megérdemelné az összes, hogy az ilyen akciók után jogsi, forgalmi ugrik, kocsi elkoboz. Utána talán elgondolkozna. Sajnos a mai büntetési tételek semmit nem érnek, nem fogják fel, hogy mások életével játszanak.

 • 2020.07.01. at 15:13
  Permalink

  Aki fél autóba ülni, mert a világ ekkorát változott körülötte, az szerintem inkább ne vezessen. A saját és a környezete érdekében is.
  Nekem is furcsa ez a MadMax-mentalitás az utakon, de muszáj hozzászokni, mert ez már jobb nem lesz. Engem a gyorshajtás egyáltalán nem zavar, én is szoktam lendületesen menni, a másik, hogy soha nem tudhatod, hogy az a valaki miért és hová is siet ennyire.

  Az index hiánya viszont zavar, mert az lustaság, a hülyéket megszoktam már.

Vélemény, hozzászólás?