Újabb szédületes videó a zöld pokolból

McLaren P1: még megy a titkolózás, de nagyon örülnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Igen, megcsináltuk - mondja és mutatja a McLaren, de még nem árulja el, hogy a Nordschleifén mennyivel fért be 7 perc alá a P1 szuperautó.


A Porsche 918 Spyder nemrég 6:57 perces időt repesztett a nürburgringi nagy körön. A szintén hibrid hajtáslánccal szintén 900 lóerő körüli teljesítményű McLaren P1-gyel ennek megdöntése volt a cél, és nyilván sikerült is, de a britek félig-meddig még titkolóznak. Az alábbi videóból azért sejthető, hogy megugrották a lécet, s nemhogy 7 perc, de 6:57 alá is befértek, mindegy, rövidesen úgyis kiderül. Vagy nem. És "csak" mondjuk 6:59 jött össze... A 918-ason és ezek szerint a P1-esen kívül eddig csupán két Radical zúgott körbe a 20,8 kilométeren 7 perc alatt - persze egyiknek sincs sok köze a halandók számára autóként aposztrofált közúti autókhoz. Annak a Nissan GT-R Nismónak sem, amely a minap holmi 7:08-at ment. Atyaég, milyen kör volt az, tessék megnézni, ha még nem tetszett.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?