Ujjlenyomattal nyílik a Bentley új kiegészítője

Exkluzív kiegészítőt készített a Mulliner a Bentaygához

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Luxusautóba luxus kiegészítő dukál, a Bentaygához most olyan eszköz rendelhető, amit ha a tulaj úgy akarja, csak ő nyithat ki.


A Mulliner már jó ideje készít kiegészítőket a Bentley modelljeihez, a Bentaygában meg van elég hely, hogy az exkluzív kiegészítőkkel felszerelhessék. Most a középkonzolt dobhatják fel a tulajdonosok egy olyan eszközzel, amit ha akarják, csak ők tudnak kinyitni. A Mulliner ugyanis egy ujjlenyomatolvasóval ellátott zárható dobozt tervezett, ami pont passzol a Bentayga középkonzolján lévő nagy tárolórekeszbe. Egyetlen hibája van csupán.
Hirdetés

Bár a Mulliner nem közölt méretadatokat az alumíniumból készült vastag zárható fedelű dobozról, nagyjából látszik, mekkora. A középkonzol amúgy sem rejt túl mély fakkokat, ezzel viszont még kisebb lesz a hely, és az egyik fotón nagyjából belőhető, mekkora is a hely. Egy karóra kényelmesen elfér benne, de mellé már kényelmesen semmi más, amit otthagynánk az autóban. Így a telefont, tárcát továbbra is magunknál kell tartanunk. Szóval jó, hogy van, de minek, ha semmi nem fér bele? Igaz, egy köteg összetekert húszezrest azért be lehetne gyömöszölni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?