Újra forogtak Az olasz meló Minijei

60 éves a Mini, 50 éves Az olasz meló, újrajátszották az üldözést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mesterien ünnepelték brit diákok a Mini 60 és Az olasz meló 50. évfordulóját. Leforgatták a híres jelenet mását az eredeti Minikkel, saját témára szabva, nem kevésbé látványos helyszínen.

Pompás kisfilmet forgatott le néhány brit diák, amivel alaposan meglepték mind iskolatársaikat, mind Az olasz meló eredeti producerét, Michael Deeley-t. A brit Stowe iskolától nem áll messze az autózás, a Silvertone-i versenypályához közel eső, hatalmas birtokon álló több száz éves iskolaépület tanulóinak minden évben több veterános rendezvényt is szerveznek. Az utóbbi években külön projektként még egy restaurálandó Minit is kaptak, amit házon belül újítottak fel. Az iskola és az eredeti, idén 50 éves film története is összefügg, a producer, Michael Deeley is ide járt, a diákok most neki és saját diáktársaiknak is nagy meglepetést okoztak.
Hirdetés
Az eredeti film alapján készült üldözéses jelenetet az iskola patinás területén belül vették fel tanítási szünetben, így alig egy maroknyi ember tudott róla. A három Mini mellett feltűnik egy eredeti Alfa Romeo Giulia rendőrautó is, az üldözés pedig nem kevésbé szórakoztató és izgalmas, mint az eredeti film. Profi forgatókönyvet írtak és remek sofőrökkel dolgoztak. A cselekmény lényege persze most nem az aranyrudak rablása, sokkal fontosabb kincset szereznek meg, vizsgatételeket. A kisfilmet egyébként egy iskolai rendezvényen vetítették le, amin Michael Deeley is részt vett, így a premieren az összes diákkal együtt láthatta.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?