Újra kínál alkatrészeket a Nismo a régi GT-R-hez

A Nismo régi autóihoz kínál újra alkatrészeket, kezdve az R32 GT-R-rel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy kicsit egyszerűbb lesz életben tartani a régi Nissan GT-R-eket, a Nismo ugyanis újra gyártásba küldi a szükséges alkatrészeket.


A japán márkáknál is egyre népszerűbb a klasszikus autók fenntarthatósága. A Mazda nem túl rég pont az első generációs MX-5-höz indította el az alkatrészek újragyártását, most a Nissan is beáll a sorba. A legendás modelleket felvonultató japán márka nem is léphetne jobbat ahhoz, hogy fenntartsák a történelmet; újra fogják kínálni a Nismo alkatrészeket a GT-R-ekhez. Kezdetben csak egy modell alkatrészeiből lesznek rendelhetőek új, eredeti alkatrészek, ez pedig az 1989 és 1994 között gyártott Skyline GT-R R32.
Hirdetés
A Godzillaként elhíresült hathengeres turbómotorral szerelt összkerekes szörnyeteg versenyváltozata porba tiporta a kor versenyautóit, ám az utcai kivitel sem volt gyenge. Nem minden alkatrésszel, csak néhány fontosabbal kezdik a Nismo Heritage programot. December 1-jétől kapható lesz például lökhárító, csövek és apróbb alkatrészek a motorhoz, szilentek, emblémák, de a kínálat folyamatosan bővülni fog. Nem csak az R32 alkatrészeivel, hanem az R33 és R34-es Skyline-okéval is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?