Újra lesz Seat Toledo

Genfben jön az új Seat Toledo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő tavasszal leplezi le új autóját a Seat, a kompakt lépcsős hátú autó a Toledo nevet kapja, és az Exeo alá pozícionálják.

James Muir, a Seat vezetője nyilatkozott arról, hogy milyen új modelleket dobnak majd piacra annak érdekében, hogy a túléléshez szükséges évi félmillió autós darabszámot elérjék. Az Altea/León modellváltáson kívül bővítik is a választékot, a legfontosabb újdonság az alsó-középkategóriás lépcsős hátú autó, a Toledo visszatérése. Jetta kategóriáról beszélt a gyár vezetője, így nem számíthatunk nagy meglepetésekre: az új Jetta átmaszkírozott változata lesz a Toledo, és ezúttal várhatóan nem kapnak annyi szabad kezet a spanyolok, mint az első generáció esetén.
Egy másik újdonság egy retro-sportkocsi, ami a Seat esetén nem lehet más, mint a Bocanegra feltámasztása. Várhatóan a Scirocco alapjára készítenek egy teljesen egyedi karosszériát, amellyel végre a spanyolok bebizonyíthatják, hogy őj igenis latinos temperamentummal megáldott autókat is képesek gyártani. A Tribu szabadidő-autót a válság miatt jegelték, igaz annak fejlesztése már annyira előrehaladott, hogy viszonylag gyorsan piacra tudják dobni, ha megmásítanák a döntésüket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?