Újra lesz tuningműsora az MTV-nek

Visszatér a Pimp My Ride

Biztosan sokan emlékeznek még az Xzibit nevével fémjelzett műsorra, amiben szakadt verdákból varázsoltak giccses tuningcsodákat. Az MTV feléleszti a műsort, de új arcokkal és Nagy-Britanniában.

Erre mondják, hogy ezt nem láttuk jönni! 15 év kihagyás után visszatér a Pimp My Ride. Az eredeti amerikai egyesült államokbeli sorozatot 2004 és 2007 között vetítette a zenetévé, akkor az amerikai rapper, Xzibit volt a műsorvezető. Most azonban már az Egyesült Királyság a helyszín, az új csapatban pedig egy brit rapper, Lady Leshurr a házigazda és a surrey-i székhelyű Wrench Studios építi át az autókat. Az első nekifutásra hat részesre tervezett sorozat előzetese bepillantást enged a Wrench Studios műhelyébe, bemutatja az új műsorvezetőt, ízelítőt nyújt, hogy miféle járműveket fognak kezelésbe venni. Érdekesség, hogy a sorozat megtartja az eredeti főcímdalt, illetve erőteljes eBay reklámnak is tűnik. Nézd meg te is az előzetest!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?