Újra megrendezésre kerül a Bátrak Versenye

MAMI Kupa 2010, Balassagyarmat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén újra motorkerékpárok lepik el Balassagyarmat utcáit.


Röviden MAMI névre hallgat a Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola, ahol nem mindennapi szervezkedés zajlik. Az intézmény vezetősége úgy vélte, egy motorkerékpár-, és versenyszerelőket képző iskolának mindenképpen előnyére válik, ha van saját csapata, és van egy rendezvénysorozat, mint például a Bátrak Versenye, amely népszerűsíti a motorozást, továbbá felkarolja a méltatlanul mellőzött géposztályokat. A gondolatokat tettek követték, és ezen a vonalon haladva jött létre a MAMI Kupa, hét futammal, többféle nevezési kategóriával.
Hirdetés
Jövő hétvégén, azaz szeptember 11-12. között Balassagyarmat belvárosában, klasszikus utcai futammal folytatódik a sorozat, amelynek hagyománya a ’70-es évekre nyúlik vissza. A rendezvényre ingyenesen kilátogatók vegyes összetételű mezőny küzdelmeit követhetik, hiszen külön kategóriát alkot a Simson, az MZ, a SuperMoto, de lesznek mindenféle veteránok, sőt, robogók is. Vasárnap múltidézésre kerül sor meghívott vendégekkel, köztük Szabó II. Lászlóval, Juhász Károllyal, valamint a műsort vezető Böröczky Pepivel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?