Újra Velodrom Millenáris

A szezon egyik leghangulatosabb veterános rendezvénye a Velodrom Millenáris, ezúttal esti programmal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Budapest elfeledett biciklis versenypályáját megint autók és motorok lepik el. A program délután kezdődik, kivilágítás mellett estig tart.


2011-ben rendezték az első Velodrom Millenáris összejövetelt, ami egy új színfolt a hazai veterános életben. Ide nem csak autóval, hanem látogatóként is érdemes elmenni, mert a régi motorokat és autókat mozgásban is lehet látni. Az 1896-ban épült, mai formájában 1928 óta létező körpályán már egy jó ideje nem rendeznek bringaversenyeket. A 416 méter hosszú, 38 fokban döntött betoníven a jellegéből adódóan csak a legfeljebb 1 tonna súlyú járművek körözhetnek, de lesz így is elég látnivaló. A nehezebbeknek a pálya közepén jut rivaldafény. A szervezők hagyományosan kedvezményt adnak a belépőjegy árából, ha stílusos, nosztalgikus ruhában látogat ki az ember.
Hirdetés


Az esemény július 19-én szombaton lesz 15 órai kezdettel, és lámpafény mellett egészen este 10-ig tart majd. A pontos cím: 1146 Budapest, Szabó József utca 3. A rendezvény honlapján minden le van írva a jegyárakról és arról is, hogy mit tekintenek korhű öltözéknek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?