Üléshiba miatt hívják vissza a Tesla Model S-t

Balesetben elszabadulhat a Tesla hátsó ülése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az elektromos járműveket gyártó Tesla Motors a 2013-as Model S szedánok visszahívását rendelte el, ugyanis a hátsó ülés tartókengyelei javításra szorulnak.


A visszahívás a 2013. május 8-tól június 8-ig gyártott 1228 Model S-t érinti. A Tesla hangsúlyozta, hogy csak az autók 20 százalékában okozhat problémát ez a hegesztés. A hibát a cég egyik összeszereléssel foglalkozó alkalmazottja fedezte fel. Egy vásárló sem tett panaszt eddig, és még sérülést sem jelentettek.
A tulajdonosokat tájékoztatják, hogy a hibát pár napon belül díjmentesen kijavítják. A Tesla trélert és autómentőt is intéz, hogy a visszahívott járműveket a lehető leghamarabb a szervizbe szállíthassák. A hollywoodi sztárok közül többeket érint a probléma, Jennifer Garner és Ben Affleck is Tesla Model S-t hajt.
Hirdetés

Teslához kapcsolódó hír, hogy a kaliforniai autógyártó nem kapta meg Texasban a kereskedelmi jogokat, így nem árulhatja majd az autóit saját kézből a magányos csillag államában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?