Ünnepi RS csomag jelent meg az Audinál

Jubileumi díszbe öltöztethetők az Audi RS modelljei

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

25 éve hódítanak az RS modellek, ennek örömére egyedi díszekkel gazdagodhatnak a legerősebb Audik, ha mélyen a zsebébe nyúl az ügyfél.

Negyed évszázada szabadult az utakra az Audi RS 2 Avant, amellyel elindult a „lavina”. Azóta érkeznek generációról generációra a megvadított Audi modellek RS logókkal és rengeteg lóerővel felvértezve. A jubileum örömére egyedi csomagot kínál a négykarikás márka a TT RS Coupé, az RS 4 Avant, az RS 5 Coupé, az RS 5 Sportback, az RS 6 Avant és az RS 7 Sportback modellekhez.
Hirdetés
Kívül többek között a matt alumíniumra emlékeztető díszbetétek árulkodnak az ünnepi modellekről. Ez a díszbetét a küszöbökön, illetve az első és a hátsó lökhárítók alján bukkan fel. Ugyanilyen árulkodó jel a fényes fekete visszapillantó tükörházak jelenléte, illetve a 25-ös számmal kiegészített RS logó a küszöbökön, de a talajra is ez az embléma vetül az ajtók nyitásakor. Sőt, még a kéttónusú könnyűfém felnik közepén is megjelenik. Az utastérben a feketeség uralkodik, ám kék cérnával oldották az egyhangúságot, amely egyben az RS 2 Avant Nogaro kék színére is utalás. Továbbá a sportülések háttámlájába is belenyomták a jubileumi logót, de látható még a fejtámlákon is, valamint az ajtóburkolatokon. Európában már megrendelhetők ezzel a csomaggal a fent nevezett Audi modellek. A TT-hez 9300 euró (kb. 3 millió forint), az RS 4 Avanthoz és az RS 5 modellekhez 10 900 euró (kb. 3,5 millió forint), míg az RS 6 és RS 7 modellekhez 14 500 euró (kb. 4,7 millió forint) a jubileumi csomag ára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?