Űrdongó Bogár helyett Jeep lesz?

Érdekes dolgokat sejtet az Űrdongó film előzetese

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autós szemmel is rejt érdekességet az év végén érkező Űrdongó film előzetese.


Eddig csak néhány fotón mutatták meg a decemberben debütáló Transformers előzményfilm főszereplőjét, Űrdongót, aki a hagyományos, képregénybeli Volkswagen Bogár formáját ölti majd fel. Az elmúlt napokban végre megérkezett a film előzetese is, amelyben rengeteg érdekes dolgot fedezhetnek fel a rajongók.
Hirdetés

Talán nem kegyetlenség azt állítani, hogy végre nem Michael Bay rendezi a filmet, hiszen a korábbi alkotásain szerintem határozottan érződött az unottsága, amellyel ezekhez a történetekhez hozzáállt. A rendezői székben Travis Knight váltotta, aki felfrissítheti ezt az óriásrobotos univerzumot és a nézőknek minden oka megvan rá, hogy bizakodjanak, hiszen Khnight legutóbbi nagy dobása a Kubo és a varázshúrok egy fantasztikus látványvilágú, és mély érzelmeket megmozgató alkotás lett.

Az Űrdongó film előzetesének első képsorait látva máris feltűnik, hogy nosztalgikus hangulat vár a rajongókra.

A sztori egyébként 1987-ben játszódik, abban az évben, amikor az eredeti Transformers rajzfilmsorozat befejeződött. Űrdongó pedig, ugyanúgy, mint az első generációs rajzfilmben és képregényekben, egy sárga Bogárrá alakul át és az előzetes már sejteti is, hogy miért kapta a Bumblebee nevet, amely valójában darazsat jelent. Emellett az egyik képkockán a robot törzsén a Jeep Wrangler orrának részlete is kivehető. Szóval tartogat még meglepetéseket a karakter. Nézzétek meg az előzetest az alábbi videóban!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?