Űrhajót készít a Porsche!

Egy messzi-messzi galaxisba látogat a Porsche

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meglovagolja a Star Wars mániát a Porsche és megmutatja, milyen lenne az a bizonyos messzi-messzi galaxis, ha a zuffenhauseni márka is szerepet kapna benne. Mondjuk űrhajó gyártóként.

Habár decemberben, a Skywalker saga befejező részében még nem láthatunk Porsche űrhajókat, talán nem zárható ki, hogy a jövőben az új trilógiában, egy előzményfilmben vagy egy sorozatban felbukkanhat majd a zuffenhauseni sportautógyár „ábrándja”. A Porsche és a Lucasfilm ugyanis közösen rajzol egy új űrhajót.
Az alkotás azonban a Skywalker kora film premierjén debütál, tehát tényleg esélytelen, hogy a filmben is láthassuk. Természetesen a felhajtást arra is felhasználják, hogy népszerűsítsék első tisztán villanyhajtású modelljüket, a Taycant, amelyet szintén elvisznek a fimpremier és az űrhajó leleplezésének helyszínére. A Porsche dizájncsapata, illetve a Lucasfilm emberei ezekben a percekben is átszellemülten dolgoznak valószínűleg, hiszen koránt sincs még kész a projekt. Az elkövetkező hetekben Stuttgartban és San Franciscóban is összeülnek majd a dizájnerek, hogy véglegesítsék az alkotásukat.
Hirdetés
A Porsche génekkel rendelkező űrhajó megalkotása izgalmas és egyben nagy kihívást jelentő feladat. Inspirál és lenyűgöz minket a Star Wars filmek dizájnereinek munkája. Biztos vagyok benne, hogy mindkét fél számára előnyös lesz ez a projekt” – mesélt a feladatról a Porsche formatervezésért felelős alelnöke, Michael Mauer, akinek a szavai alapján talán még az sem elképzelhetetlen, hogy a Star Wars ad ihletet a jövő Porsche sportautóinak vonalaihoz. Örülnél neki?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?