Űrprogramot indít a Dacia, ma 10-kor élőben látható a kilövés

A Föld autópiacának megreformálása után a világűrt is meg kívánja hódítani a Dacia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A másfél évtizede a használt autók árában újat kínáló Dacia most DUSTAR név alatt a világ első megfizethető űrutazását ígéri.

A Tesla után újabb autómárka indul a világűrbe, az olcsó, megfizethető autóiról ismert Dacia ma indítja útnak a népszerű SUV-ja és legnépszerűbb modellje után DUSTAR névre keresztelt, ugyancsak megfizethetőnek ígért űrutazását, a start 10 órakor élő videóval is követhető lesz.
Hirdetés
Az óriási, új dimenzióba lépést a Dacia azután teszi meg, hogy forradalmasította a Föld újautó-piacát - áll a márka sajtóközleményében. 2004 óta megfizethető és megbízható autókat kínálnak. A Dacia mérnökei nem titkoltan a Renault hátterével fejlesztik kiváló ár/érték arányú autóikat. Erre a páratlan szakértelemre és a Dacia intelligens „design-to-cost” megközelítésére (amikor már a tervezés szakaszában elkezdenek számolni a költségekkel) támaszkodva a bolygónkon történő termékfejlesztés során, a csillagok sem jelenthetnek határt a DUSTAR számára, amelynek célja megmutatni, hogy némi gondolkodással egy apró lépés valóban nagy ugrás lehet egy hosszú úton.
Hirdetés
A Földön, a DUSTAR titkos technikai bázisán Alan Ding, a DUSTAR Operations vezetője elmondta: “Célkitűzésünk, hogy a legjobb ár-érték arányt kínáljuk ügyfeleinknek, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a minőség terén. Mivel ezt itt, a Földön már elértük, egyértelmű volt, hogy egy autó űrbe juttatása lesz a következő lépésünk! Sokan álmodoznak az űrutazásról, mi pedig meg szeretnénk mutatni, hogy egy kis erőfeszítéssel ez valósággá válhat. Határtalanul boldog vagyok, hogy ezt a munkát, a kalandvágyó és robusztus Dacia Duster egészen új magaslatokba emelésével kezdjük meg.”
Hirdetés
Akik inkább két lábbal a földön állnak, és nem szeretnének az űrbe utazni, megtekinthetik a Dacia modellcsalád sztárjait, legyen szó, akár az új Sanderoról vagy a Dusterről - tesztjeinket linkeltük. A második generációs Duster az a Dacia, amely mindenre képes. A gyárik ígéretek szerint ugyanolyan kényelmes lesz az űrben, mint a földi utakon, 4x4-es verziói pedig azok számára állnak rendelkezésre, akik aszfalton kívüli kalandokra vágynak. Az új Sandero és az új Sandero Stepway tökéletesen tükrözi a Dacia értékeit, hiszen egyszerűek és praktikusak, ugyanakkor kiváló minőséget nyújtanak, mindezt megfizethető áron. Mindkét modell magában hordozza a Dacia vitathatatlan értékeit, és már elérhetőek márkakereskedésekben.

A DUSTAR ugyan kis lépés a Dacia-nak, de egy új kezdet az egyszerű, szórakoztató és izgalmakkal teli űrutazásnak.

Aki további részletekre kíváncsi, mivel a márkakereskedőknél izzó vonalakra számíthat a tömeges érdeklődés miatt, első körben nézzen naptárjára, hogy milyen nap is van ma!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?