Vad színeket és új hanggenerátort kap a 2022-es BMW M135i xDrive

Ez nem egy teljes körű frissítés, épp csak egy kicsit vadítanak a legkisebb sportmodellen a bajorok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Plusz lóerőket nem kap a legsportosabb egyes BMW, de a frissített futóműnek hála állítólag jobb lesz majd vezetni a 2022-es modellt. Szomorkodni semmiképp sincs okunk, a jó tulajdonságok mind megmaradnak az M135i xDrive különlegesebb színű lemezei alatt.

Sajnos teljes M csomagot továbbra sem kap az egyes, de egy aprócska frissítést igen, annak ellenére, hogy még három éve sincs a piacon. Természetesen ennek hála nem is terjed ki mindenre a "ráncfelvarrás", csak néhány műszaki fejlesztést kapunk egy-két külső újdonsággal párosítva.
Hirdetés
Az alkatrészek terén a cél a vezetési élmény javítása volt, a rugók, a lengéscsillapítók és egyéb futóműalkatrészek más beállításokat kapnak, hogy az autó stabilabb lehessen a kanyarokban. Ehhez megmarad a mechanikus sperrdifi is, ugyanúgy, ahogy a 2,0 literes négyhengeres, 302 lovas turbómotortól és a nyolcfokozatú automataváltótól sem kell elbúcsúznunk. Ezen felül - mivel menőnek is kell lennie a sportos kisautónak - a normál egyes példáját követve megjelennek a különleges fényezések, mint mondjuk a képeken látható, nem metál Sao Paulo sárga, vagy a Frozen Pure Grey fantázianevű szürke és a Frozen Orange fantázianevű narancssárga. A látvány és a vezetési élmény mellett a hangélményre is gondoltak, de sajnos nem úgy, ahogy a vásárlóközönség szerette volna: az igazi kipufogók orgánumának felerősítése helyett a hanggenerátort optimalizálták, hogy szebben szóljon.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?