Vadított Chevrolet Trax az Irmschertől

Csokornyakkendő veszkócsizmával: Chevrolet Trax tuning

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rég nem paradox családi autókat szénné tuningolni, így hát az Irmsher-féle Chevy Trax is inkább mókás, mint nevetséges.


Itthon a minap kezdődött csak meg az értékesítése, de a picivel 4 millió forint alatti árral induló új Chevrolet Trax mini crossovernek máris készült egy tuningátirata a német és amúgy Opel-szakos Irmscher jóvoltából. A beavatkozás kizárólag a megjelenésre szorítkozik, s teszi még kevésbé terepjáróssá a sokak által tán terepjárónak nézett kocsit.
Hirdetés
Mert a 19 colos könnyűfém kerék, a 3 centis ültetés, a mélyre húzott lökhárító és a puccos oldalfellépő egyformán azt sugallja, hogy ezzel a MokkávalTraxszal jobb lesz elkerülni vagy legalábbis megtisztelni nemhogy a bakhátas földutakat, de a padkákat is. A rozsdamentes acélból készített vagy matt feketében pompázó, kerek vagy ovális kipufogóvégek szintén sportosságról hivatottak szólni.
Belső képek nincsenek, de az Irmsher azt kommunikálja, hogy nagyjából bármilyen színű vagy anyagú kárpitot és dekorelemet kérhet a kedves ügyfél, s jól meg is kapja. Később állítólag némi motortuning is lesz a 1.4 Turbóhoz, azt még nem tudni, mennyiért mennyit pakolnak a 140 lóerőhöz és 200 Nm-hez.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?