Vajon hippifigura is jár hozzá? – Íme a LEGO Volkswagen T2!

A Volkswagen T2 kisbusz LEGO változatával összerakhatod magadnak az autótörténelem egy szeletét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Régen sem csak a gyerekeknek szólt a LEGO, mára viszont rengeteg szett kimondottan a felnőtteknek készül. Ilyen az új T2 kisbusz is, amit összerakni kellemes szórakozás és időutazás lehet, elkészülte után pedig igényes retro szobadísz válhat belőle.

A pop-up tetősátorral kiegészített LEGO Volkswagen T2 lakóautó minden 1960-as és 1970-es évekbeli hippi, illetve szörfös álmai autója, pontosabban annak építőkocka-leképeződése. Így ugyanis már akár 4 felnőtt is aludhatott az ügyes térkihasználású kisbuszokban, amivel kora egyik legjobb ár-érték arányú kisbusza volt.
Hirdetés
A népszerű LEGO Creator Expert Volkswagen T1 lakóautó utódja ez a szett, ami az elődhöz képest számos új funkciót is kapott. Az új készlet nagyobb mint a T1 volt, ráadásul nem csak új színnel és tolóajtóval gazdagodott, hiszen megtalálható rajta a T2 típusra jellemző nagy panoráma szélvédő és az új, de mégis letagadhatatlanul felismerhető orr-rész is a pótkerékkel. Az ajtók természetesen nyílnak, ráadásul a kisbusz beltere is meglepően részletes: az ülések mellett szépen kidolgozott pult és egy élethű asztalka is segít a tér realisztikus kitöltésében. A pult aljában szekrény, tetején pedig csap és főzőlap található, utóbbin teafőző is színesíti az összképet.
Hirdetés
A tető egyszerűen levehető, hogy belássunk, ha esetleg tényleg játékra használnánk a kész T2-est. Ha viszont rajta van, akkor a járművet az összes közül a legmenőbb változattá, a sátortetős Camperré változtatja át. Természetesen ez a sátor is működőképes a játékon, ezzel téve még élethűbbé a végeredményt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?