Vajon legyorsulja a konkurenciát a legújabb Honda Civic?

Egy Corolla és egy Mazda3 az új Civic ellenfele a versenyen, mégis izgalmas a végeredmény

Be kell látni, hogy ezeket az autókat nem gyorsulni veszik, de attól még jó tudni, hogy mit mennek egymás ellen. Főleg, ha ilyen érdekes a mezőny, hiszen a háromból két autó szinte egyforma erős: ez természetesen a célfotón is meglátszik.

Legtöbbször brutális hot-hatchek, vagy sportcsomagos prémiumautók, néha pedig igazi szuper- és hiperautók gyorsulási versenyeiről számolunk be nektek, most viszont valami egészen más következik. Megérkezett ugyanis az új, 11. generációs Honda Civic, úgyhogy a Throttle House csapata gyorsan össze is mérte a 180 lóerős változat teljesítményét a két legközelebbi konkurensével, egy 169 lóerős Toyota Corollával és egy 186 lóerős Mazda3-assal.
Hirdetés
Jól látszik a videón is, hogy a mezőnyből a Toyotát inkább a megbízhatóságáért fogják majd venni, ám a Mazda és a Honda versenye sokkal izgalmasabbra sikerült, mint amilyenre eredetileg várható lett volna. Itt jön a képbe az, hogy mennyivel több minden számíthat, mint a számszerűsíthető teljesítmény: a két autó közt ugyanis egyáltalán nem papírforma szerint alakulnak az erőviszonyok.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?