Vajon tudja még a végsebességét a 28 éves Vectra az Autobahnon?

Egy 1994-es Opel Vectrát kínoztak meg a német autópályán, íme a videó!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokaknak nosztalgia, egyeseknek pedig még mindig a napi közlekedés szimbóluma egy ilyen 1,6 literes, '90-es évekből származó Vectra: most kiderül, mire képes a német autópályán, padlógázon!

Magyarországon az autók átlagos életkora meghaladja a 15 évet, így nem meglepő, hogy egy-két ilyen Opel Vectra még ma is jön szembe az utakon. A korához képest kiemelkedő, de még ma is korrekt utastér-méreteivel, alacsony vételárával és filléres fenntarthatóságával a mai napig népszerű ez a modell, ám egyre kevesebb van belőle. Ilyen szép állapotút is ritkán látni, mint amit a NoSpeedLimitGermany Youtube csatornáján láthatunk az egyik friss videójukban.
Hirdetés
Aki ismeri a csatornát (vagy elolvasta a cikk címét) az tudja, hogy mire számítsunk, ezt az öreg Opelt bizony ki fogják vinni az Autobahnra, és a korlátlan szakaszon fogják tiporni egy kicsit. Mindezt a sofőr szemszögéből nézhetjük végig, hogy kiderüljön, milyen érzés egy ilyen Vectrával száguldozni. Persze, ez az élmény egyeseknek akár közelebbről is ismerős lehet, így még akár nosztalgiázni is lehet a felvételek láttán. Ha neked is volt ilyen autód annak idején, netán még most is hajtasz egyet, nyugodtan írd meg a saját tapasztalataidat a kommentmezőben, miután megnézted az alábbi videót.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?