Vakmerő szabálytalankodót rögzített egy rendőrségi drón

Teherautó elé fordult, majd menetiránnyal szemben vágott át a körforgalmon egy autós Heves megyében

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ilyennel sem szeretnénk az utakon találkozni: egy türelmetlen sofőr a körforgalom haladási irányával szemben próbálta meg levágni az útját, miután az elsőbbségadási kötelezettségét elmulasztva kihajtott egy teherautó elé.

Múlt héten tartottak átfogó ellenőrzést a Heves megyei rendőrök Egerben és a környező területeken, ahol már az első órákban 33 szabálytalankodót szűrtek ki. Ebből 20 esetben közigazgatási bírságot, 10 esetben pedig helyszíni bírságot kapott a sofőr, két szabálysértési eljárás indult, egy szabálytalankodó pedig megúszta figyelmeztetéssel.
Hirdetés
Az ellenőrzés során egy drónt is bevetettek, hogy az égből figyelve még nehezebben veszítsék szem elől a szabálytalankodókat. A legmeglepőbb légifelvételt a rendőrség Youtube csatornáján is közzétették, a videón egy Suzuki Ignis sofőrje először egy teherautó elé hajt ki, majd a forgalommal szembe haladva veszélyeztet több autóst egy körforgalomban. A felvételen az is jól látszik, ahogy a rendőröknek sikerül utolérni a szabálytalankodót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?