Valósággá válhat az offroad Lamborghini Huracán

Sorozatgyártású modell is lehet a terepes Huracánból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak egy kis bolondozásnak indult a Lamborghini Huracán Sterrato, de akkora közönségsikert aratott, hogy most már a megszületéséről kezdtek pletykálkodni.

Csak egy kis bolondozásnak indult a Lamborghini Huracán Sterrato, de akkora közönségsikert aratott, hogy most már a megszületéséről kezdtek pletykálkodni. De mi is ez a Sterrato?

Egy terepjárósra felcicomázott Huracán Evo, aminek fél centivel megemelték a szabad magasságát.

Emellett műanyag sárvédőszélesítések és fellépővel kiegészített alumínium küszöbök is díszítik. Mondjuk a koncepciórajzokon a 20 colos könnyűfém felniken egyáltalán nem terepgumik feszülnének, és a V10-es, 5,2 literes motort sem álmodták ki belőle. A 631 lóerejét hétfokozatú duplakuplungos váltó továbbítaná mind a négy kerék felé, hiszen állandó összkerékhajtással rendelkezne az autó. Amennyiben valóban megszületne és erre az Automobile Magazine lát is némi esélyt. Szerintük a Sterrato 2021-ben limitált példányszámban debütálna. Körülbelül 500 és 1000 közötti darabszámról beszélnek és már becsült árakat is közöltek, ami 240 ezer euró lenne (körülbelül 77 millió forint).
Hirdetés
Viszont a márka technikai igazgatója. Maurizio Reggiani egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem szándékozott ezeket az étesüléseket. A projektet természetesen csak akkor indítanák be, ha nyereséges lenne, amit úgy tart elképzelhetőnek, ha a Huracán kiegészítőit 3D-nyomtatóval készítenék el. Hamarosan kiderül, hogy lesz-e a tervekből igazi autó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?