Valter Attila Škodával csapatja, ha épp nem bringázik

A Giro d’Italia magyar sztárkerékpárosa mostantól egy vadonatúj Škoda Octavia iV kombival jár

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Škoda jóvoltából egy plug-in hibrid Octaviával járhat edzeni a 23 éves Valter Attila, a hazai kerékpározás egyik legjelentősebb versenyzője. Attila 2020-ban első helyen végzett a Tour de Hongrie-n, majd jól szerepelt a Giro d’Italián is.

A Škoda Magyarország is úgy döntött, hogy támogatja Valter Attilát, a hazai kerékpározás egyik legmeghatározóbb alakját. Attila az idei év augusztusától egy Škoda Octavia Combi iV modellel jár majd versenyezni és edzeni. Az első olimpiáján idén résztvevő Valter Attilának Horváth Károly, a ŠKODA értékesítési vezetője adta át az új autó kulcsait, amelyet innentől szabadon használhat. A szóban forgó Octavia kombi tökéletes a célfelhasználásra, hiszen 640 literes csomagtartója ülésdöntéssel 1740 literesre bővül, aminek köszönhetően Attila a kerékpárjával együtt bárhova eljuthat, hogy a neki legmegfelelőbb terepen készüljön fel az éppen soron következő hazai-, vagy világversenyre.
Hirdetés
Az autó megnevezése mögött az iV konnektoros hibridet jelent, így a sportolónak biztosított autó egyaránt alkalmas teljesen elektromos városi közlekedésre, de a hosszabb távok sem jelentenek neki akadályt, hiszen benzinmotorral is rendelkezik. „A Škoda márka régóta aktív támogatója a sportéletnek, legyen szó jégkorongról, vagy kerékpárról. Márkánk számára azért is kiemelten fontos a két keréken történő közlekedés, mert a Škoda valaha maga is kerékpárgyártóként kezdte járműipari szereplését, e gyökereinkre pedig kiemelten büszkék vagyunk" – mondta Horváth Károly az autó átadásakor. Hozzátette, hogy a magyarországi Škoda nevében kijelentheti: büszkeséggel tölti el a márkát az, hogy egy olimpikon munkáját segítheti, ezt követően pedig további sok sikert kívánt Valter Attilának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?